Εσωτερική Διακόσμηση

Η εσωτερική διακόσμηση είναι το πάθος μας. Πιστεύουμε ότι ένας χώρος, όταν εξατομικευτεί, μπορεί να απεικονίσει τη προσωπικότητα και τρόπο ζωής σας.

Αρχική Συνάντηση

Η πρώτη φάση του έργου περιλαμβάνει προκαταρκτικές μελέτες του χώρου ή του ακινήτου που επιθυμείτε να σχεδιάσετε. Θα εξετάσουμε τις αρχιτεκτονικές επιλογές για το ακίνητό σας και θα διασφαλίσουμε ότι όλες οι μετρήσεις είναι σωστές για να δημιουργήσουμε την καλύτερη πρόταση.

Δημιουργία concept & Παρουσίαση

Προχωράμε στο στάδιο ιδεοληψίας που περιλαμβάνει σχεδιαστικές λύσεις ώστε να δημιουργηθεί μια πρόταση που θα παρουσιαστεί στον πελάτη.

Θα αναπτύξουμε αρχιτεκτονικές διατάξεις για το ακίνητό σας και θα ανακαλύψουμε τις καλύτερες λύσεις και στυλ σχεδιασμού που σας ταιριάζουν. 

Τα σχέδια μας μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών. Mία τυπική πρόταση περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

1. Moodboards
2. Kάτοψη
3. Χρώματα
4. Σχέδιο Φωτισμού
5. Σχέδιο Επίπλων

Υλοποίηση & Κατασκευή

Κατανοούμε τη σημασία αυτού του έργου για εσάς, γι’ αυτό θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξή του και θα επισκεπτόμαστε το χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

Οι πελάτες μας είναι διαρκώς ενημερωμένοι για τα αποτελέσματα σε κάθε στάδιο υλοποίησης. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιδιοκτησία σας, θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.

Παράδοση Project

Κάθε πελάτης οραματίζεται το χώρο του με το δικό του τρόπο και έχει διαφορετικές προσδοκίες. Εμείς είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε αυτά τα όνειρα. Προσφέρουμε υπηρεσίες εσωτερικής διακόσμησης που επικεντρώνεται σε ένα μοναδικό στιλ, που θα σας ξεχωρίσει.

Από την αρχική συνάντηση έως τη δημιουργία concept, τις κατόψεις, τα moodboards, τα σχέδια και την υλοποίηση,  στόχος μας είναι η δημιουργία του χώρου που πάντα ονειρευόσασταν.

Σας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε;

Εάν έχετε ένα νέο έργο και θέλετε να συνεργαστούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε  και να στείλετε ένα email με οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Ανυπομονώ να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε μαζί το χώρο των ονείρων σας!