Διακοσμήτρια

Κατερίνα Νικολάου

Ονομάζομαι Κατερίνα Νικολάου και μου αρέσει να σχεδιάζω εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που χρήζουν διακόσμησης. Χάρη στην εξειδίκευση, την εμπειρία και την αδιάκοπη έρευνα, δημιουργώ σχέδια σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, τα οποία προσαρμόζονται στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και προϋπολογισμό.

Η διακόσμηση, στο σύνολό της, δεν αποτελεί μια απλή διαδικασία. Χρειάζεται υψηλή αισθητική, δημιουργικότητα, φαντασία και κυρίως έξυπνες και λειτουργικές ιδέες. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να αναλάβει την διακόσμηση ενός χώρου, ωστόσο οι επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμού, θα σας χαρίσουν εγγυημένα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Γιατί να επιλέξετε τις υπηρεσίες μου;

Στην μέχρι τώρα πορεία μου στον χώρο της διακόσμησης έχω καταφέρει να ολοκληρώσω αρκετά επιτυχημένα έργα, σε συνεργασία με εξαίρετους πελάτες κάθε προϋπολογισμού. Στόχος μου να παρέχω μοναδικά αποτελέσματα σε κάθε χώρο που αναλαμβάνω, μετατρέποντάς τον σε ένα εντελώς νέο και σύγχρονο περιβάλλον.

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Από μία απλή ανακαίνιση μέχρι την ολοκλήρωση του rebranding και την διαμόρφωση του χώρου σας.

Αξιοπιστία – Αισθητική – Εργονομία

Βασική μου φιλοσοφία είναι να προσφέρω αξιόπιστες λύσεις που να συνδυάζουν ένα άριστα αισθητικά και εργονομικά αποτέλεσμα. Κάθε έργο υλοποιείται και διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και ιδιαιτερότητες του δικού σας χώρου. Το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών μας δίνει τη δυνατότητα παροχής μιας μεγάλης γκάμας υπηρεσιών. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνω να παρέχω μοναδικές και καινοτόμες λύσεις εσωτερικής διακόσμησης οι οποίες θα χαρίσουν ένα υπέροχο και εναρμονισμένο αποτέλεσμα. 

Κάθε χώρος για μένα είναι διαφορετικός και έτσι ακριβώς αντιμετωπίζεται. Μελετώντας τις ανάγκες του και τις δικές σας προτιμήσεις, το τελικό αποτέλεσμα είναι σίγουρο πως θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Εάν λοιπόν και εσείς αναζητάτε για αξιόπιστες υπηρεσίες διακόσμησης δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μου. Θα χαρώ ιδιαίτερα να συνεργαστούμε για το επόμενο project σας!